onze Missie

Innovatie en Vakmanschap Versterken

ECP versterkt de precisietechniek door voortdurend het vak verspanen te promoten, sterke verbindingen te creëren tussen maak-industrie, werknemers en het onderwijs, en het en het delen van onze hoogwaardige kennis en expertise.

Als spil in Zuid-Holland zetten we ons in om de regio te voorzien van topvakmensen die technologische innovaties en vakmanschap vooruit helpen.

Contact opnemen

onze visie

Een toekomst waar talent en technologie samenkomen

Onze visie is een wereld waar vakmensen hun capaciteiten volledig kunnen benutten en ontwikkelen binnen de precisietechniek.

In 2025 wil ECP bekendstaan als de bedrijven vereniging waar onderwijs op alle niveaus synchroon loopt met de industrie, waar talenten ontdekt en ontplooid worden, en waar onze leden de vruchten plukken van een gemeenschap die excelleert in precisietechniek.

Het ECP  is mede mogelijk gemaakt met steun van, De Koninklijke Metaalunie, Het OOM en de het A&O fonds.

Het bestuur van het ecp

Het bestuur van ECPZH bestaat uit vakgedreven experts uit de maakindustrie, die samenwerken om de vereniging richting te geven en het vak van precisietechniek en verspanen in Zuid-Holland op de kaart te zetten.

Ze combineren hun passie voor techniek met een commitment aan kwalitatief onderwijs, en streven naar het ontwikkelen van een duurzaam expertisecentrum en dragen ze bij aan de groei en ontwikkeling van de sector. Het bestuur voert zijn taken onbezoldigd uit. 

Voorzitter: Ronald Koot
Penningmeester: Michael van der Windt
Secretaris: Henk Jansen
Techniek en Onderwijs: Jan Kees Drijver