Deelnemende bedrijven

Deelnemende bedrijven vormen het kloppend hart van ECP. Ze representeren een rijke variëteit aan specialismen binnen de precisietechniek en verspaning in Zuid-Holland.

Elk bedrijf draagt met zijn unieke expertise en innovatieve oplossingen bij aan de kracht van onze vereniging. Van familiebedrijven met een rijke historie tot moderne startups die de grenzen van technologie verleggen – samen vormen we een dynamisch netwerk dat streeft naar uitmuntendheid.

Op de interactieve kaart vind je een overzicht van alle deelnemende bedrijven. Ontdek de diversiteit, verbinding en samenwerkingskansen binnen ECP.

Waarom lid worden?

Lid worden van het ECP heeft vele voordelen. De kosten van het lidmaatschap bedragen €1200,00 per jaar.

Jouw eigen bedrijfsvakschool

Investeer in toekomstig talent door deel te nemen aan onze bedrijfsvakschool, waar praktijk en theorie samensmelten tot topvakmanschap.

Zet jouw bedrijf op de kaart met onze effectieve campagnes om nieuwe leerlingen en personeel aan te trekken, gericht op groei en innovatie.

Krijg toegang tot deskundige ondersteuning voor al jouw vragen over opleidingen en werving, een centraal punt voor al jouw HR-behoeften.

Laat jouw stem horen en draag bij aan de toekomst van ECP tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, waar jouw mening telt.

Netwerk en deel kennis op ons jaarlijkse ECP-event, gehost bij een van onze leden – een perfecte kans om te leren en te verbinden.

Sluit je aan bij een dynamisch regionaal netwerk van precisietechnische bedrijven, een broedplaats voor samenwerking en innovatie.

Informatie aanvragen